Kamers & Tarieven

Kamers & Tarieven

De drie kamers zijn vernoemd naar plekken, waarlangs u een ‘wandeling van het huis’ kunt maken. De eerste kilometers brengen u bij het ‘hameau’ Artix, met de kapel Sainte Madeleine, die stamt uit de Wisigothische periode. Via het ‘hameau’ Tuileries wordt de route vervolgd richting Saint Côme, een ‘lieu de culte’. Hier vindt u overblijfselen van een dorpje met een kapel uit de Karolingische periode.

Impressie kamers

Kamers Artix en Saint Côme

Ruime kamers (20 m2) met twee bedden die uit elkaar geschoven kunnen worden. De kamers zijn voorzien van een wastafel, douche en toilet.

Kamer Tuileries

Deze kamer is standaard uitgerust met twee bedden die uit elkaar geschoven kunnen worden en een wastafel. De kamer is ruim genoeg om er een derde bed in te plaatsen plus eventueel een camping- of babybed. De privébadkamer bevindt zich ernaast en bereikt u via de gang (badjassen beschikbaar).

Tarieven 2024

 Twee personenEen persoon
Kamer Artix€ 75,00€ 65,00
Kamer Saint Côme€ 75,00€ 65,00
Kamer Tuileries€ 70,00€ 60,00
Extra bed€ 20,00

De kamerprijzen zijn inclusief ontbijt. De toeristenbelasting is € 0,85 per persoon per nacht (vanaf 18 jaar). 

Voor een verblijf van 4 nachten bieden wij u het arrangement Minervois en toute saison aan. Voor meer informatie, klik hier.

  • Op de dag van aankomst bent u welkom vanaf 16.00 uur. Op de dag van vertrek dient de kamer leeg te zijn voor 11.00 uur.
  • Gratis Wifi aanwezig.
  • Huisdieren niet toegestaan.

Betaling

U kunt bij ons betalen via pinpas, creditcard of overschrijving. Uiteraard kunt u ook contant afrekenen.